Mamak Belediyesi Kursiyerleri Satış Standı Açtı

Mamak Belediyesi Kursiyerleri Satış Standı Açtı

Mamak Belediyesi Kursiyerleri Satış Standı Açtı

Aile Merkezleri ve Türk İslam Sanatları Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri, Mamak Belediyesi’nin desteği ile Anatolium AVM’de satışa çıkarıldı.

Mamaklı kursiyerlerin el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için aile merkezleri sayılarını çoğaltan ve Türk İslam Sanatları Merkezi’ni açan Mamak Belediyesi, stant desteği ile de onların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kursiyerler, hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri, Anatolium AVM’de açılan stantta satışa çıkardı. Aile ekonomilerine katkı sağlayan kursiyerler, Mamak Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kursiyerlerimizin açılan stantta el emeği ürünlerini Ankaralılarla buluşturarak ev ekonomilerine katkı sağlaması bizim için mutluluk verici. Bizler her zaman projelerimizle, desteklerimizle Mamaklıların yanında olduk” dedi.
Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.02.2024 14:09
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.